Simone van Trier

Welkom op mijn site. Het is nu najaar 2017 en ik ben inmiddels 20 jaar in dit mooie vak aan het werk. Voor mijn gevoel is m’n eerste nieuwsuitzending voor L1-TV  nog maar kortgeleden. En kan ik me ook nog goed herinneren hoe ik mijn eerste zakelijke gesprekken mocht leiden en eerste bijeenkomsten presenteerde.

Maar dat was dus echt in 1997. Toen ik eraan begon had ik niet kunnen bedenken dat ik met zoveel plezier en overgave dit vak uit zou blijven oefenen. En dat ik mezelf er zo in zou kunnen ontwikkelen.

In die 20 jaar ervaar ik van dichtbij dat de waarde van de persoonlijke ontmoeting onveranderd groot is maar dat aan de vorm van de ontmoeting andere eisen worden gesteld. In deze tijd gaat het meer en meer om de waarachtige uitwisseling van kennis en ideeën op een liefst zo interactief mogelijke wijze. Dat maakt mijn rol als onafhankelijke gespreksleider ontzettend leuk. Ook merk ik dat sprekers veel meer tijd en aandacht willen schenken aan hun persoonlijke presentatie. Als sprekerscoach ben ik daar natuurlijk blij mee. Kortom; ik ben buitengewoon gelukkig met het werk dat ik doe en ga er voluit mee door.

Simone van Trier Presentaties 
Dat spreekt.
St. Hubertuslaan 43, 6212 BH Maastricht
T +31 (0)43 325 93 77
M+31 (06) 53 28 20 93
vantrier@datspreekt.nl

twitter_40pxlinkedin_40pxyoutube_40px